miercuri, 16 martie 2011

Sponsorii noştri


Începem să prezentăm pe distinşii noştri sponsori, cei care s-au alăturat acestui nou concept de divertisment numit Mix Music Evolution. Astăzi vă oferim o scurtă prezentare a celei mai dulci companii:

RoStar

Compania RO STAR este prezenta de 13 ani in Romania, avand ca obiect de activitate productia de biscuiti ,grisine si alte produse similare.

Calitatea biscuitilor a condus in scurt timp la cucerirea unui segment important al pietei romanesti avand in prezent in portofoliu 42 de sortimente de biscuiti ( simpli, cu crema, cu adaosuri de vitamine si minerale, biscuiti fara adaos de zaharuri) si grisine.

Managementul practicat in cadrul firmei este un management realist, ancorat la situatia economica actuala existenta pe plan national si european. Cunoasterea realitatilor interne si interpretarea corecta a informatiilor referitoare la rigorile impuse pe piata comunitara, a condus la decizia de a implementa in cadrul organizatiei sistemul de management al calitatii SR EN ISO 9001:2008 si al sigurantei alimentelor SR EN ISO 22000:2005.

In scopul sporirii rigurozitatii controlului produselor finite si al ingredientelor utilizate in procesul de fabricatie, in anul 2006 s-a infiintat laboratorul de incercari fizico-chimice , acreditat de catre Renar, conform cerintelor SR EN ISO / CEI 17 025 :2005 .

Prin intermediul celor trei sisteme este asigurata tinerea sub control atat a calitatii produselor cat si a sigurantei alimentare a acestora. Activitatea de control si inspectie a calitatii este efectuata de personal specializat si are loc in toate fazele proceselor tehnologice din organizatie , incepand cu receptia materiilor prime, continuand cu fluxul tehnologic si cu livrarea produselor finite.

Cele mai importante obiective ale companiei noastre constau in asigurarea satisfactiei clientilor privind furnizarea unor produse de cea mai buna calitate si sigure pentru consum , precum si dezvoltarea si imbunatatirea continua a calitatii produselor si serviciilor oferite.

O atentie deosebita se acorda sistemului de distributie care asigura prezenta produselor in toate judetele tarii, clientii avand posibilitatea de achizitionare a produselor RO-STAR din magazine si supermarket-uri, hypermarket-uri si magazine tip cash & carry, cat si in afara tarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu