vineri, 15 aprilie 2011

Mix Music Evolution prezentat la Dan Diaconescu în Direct, la OTV











Joi, 14 aprilie, de la ora 20,30, în platoul emisiunii Dan Diaconescu Direct, la OTV, s-au aflat, în calitate de reprezentanţi ai Super-Turneului "Mix Music Evolution": Bodo de la Proconsul, Gheorghe Gheorghiu, Jean de la Craiova, Claudia Ghiţulescu şi Victor Mihalache. A fost descris mecanismul turneului, au fost lansate primele concursuri, iar Gheorghe Gheorghiu, Claudia Ghiţulescu şi Jean de la Craiova le-au dăruit telespectatorilor şi câte două melodii. Din partea grupului Proconsul a fost trimis către lumea cea largă, prin intermediul OTV, un superb videoclip. Victor Mihalache a vorbit despre evoluţie şi despre rosturile culturale, de socializare şi de aducere a bucuriei în sufletele oamenilor ale turneului Mix Music Evolution. Domnul Dan Diaconescu a fost, ca de obicei, o gazdă perfectă. Foarte multe mesaje au fost recepţionate pe parcursul emisiunii, dar şi mult după aceea. Şi pentru aceasta le mulţumim tuturor celor care au urmărit emisiunea şi ne-au transmis că ne aşteaptă în localităţile în care trăiesc! Vă aşteptăm scrisorile şi eseurile despre Paşti şi Evoluţie chiar pe acest blog şi vă invităm să vă înscrieţi pentru concursurile anunţate la OTV!

19 comentarii:

  1. Am urmarit emisiunea din acea seara.Am ascultat cu interes toata durata emisiei.Mi-au placut si filmuletele de prezentare a turneului.Doresc succes tuturor participantilor la concursurile organizate pe blog

    RăspundețiȘtergere
  2. Pastele sa va aduc bucurie si caldura in suflet , in ochi lumina invierii multe bucurii , sanatate si tot ce e mai bun si mai frumos pe lume . Va multumesc si sper sa castig un premiu care mi-ar fi de mare folos mie si mamei mele pensionata pe caz de boala de la varsta de 30 avand o pensie de numai 350 ron .

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Va doresc ca lumina invierii sa va ajunga in suflete si sa va umpla inimile de bucurie si caldura.Un Paste fericit tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Iepurasul mustacios e de paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete. Pasca, oua inrosite, cozonacu, mielul fript si un PASTE FERICIT!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. n zi de sarbatoare can clopote bat lumanari aprinse cu sufletul curat sa spunem impreuna "HRISTOS A INVIAT"

    RăspundețiȘtergere
  7. Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spiritoale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Paste mielul fericit,oul sade inrosit,de rusine s-a scumpit,iar iubitul iepuroi sa-ti aduca euroi,fericire,sanatate,mult noroc si spor la toate. PASTE FERICIT !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Fie ca spiritul Sfant al Sarbatorilor de Paste sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ocroteasca! ...

    RăspundețiȘtergere
  10. Domnul Diaconescu sper foarte mult sa castig acest cosulet deoarece nu am castigat niciodata nimic la nici un concurs la care am participat . Stima si respect !

    RăspundețiȘtergere
  11. Paste linistit si emisiuni senzationale,asa cum ne-ati obisnuit!Radu

    RăspundețiȘtergere
  12. Umbla veste-n tot orasul
    Cum ca vine iepurasul
    Sa v-aduca pe-nserat
    Paste bun si Luminat!


    silviu -bacau

    RăspundețiȘtergere
  13. Un inger bland din cer coboara,
    Se roaga-n taina,apoi zboara
    De-acolo sus el ne trimite:
    Un zambet bland, o raza calda
    Si trei cuvinte:
    Hristos a inviat !

    RăspundețiȘtergere
  14. Paste, mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate

    RăspundețiȘtergere
  15. Cu ocazia Sfintelor sarbatori pascale va doresc numai bine, fericire, un iepuras cat mai gustos si un an cat mai frumos. Paste fericit!

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui mielusel, colorata ca un ou de Paste si luminoasa ca Ziua Invierii…HRISTOS A INVIAT!

    RăspundețiȘtergere
  17. Sfintele Sărbători să vă inunde sufletul de pace și credință, să vă umple casa de lumină și să vă aducă mai aproape de cei dragi!
    PASTE FERICIT

    RăspundețiȘtergere
  18. Lumina si caldura Pastelui sa va incalzeasca sufletele, sa va lumineze mintile, sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. PASTE FERICIT!

    RăspundețiȘtergere