marți, 19 aprilie 2011

A început numărătoarea inversă pentru demararea Super-Turneului Mix Music Evolution


Ultimele amănunte sunt puse la punct, atât din punct de vedere tehnic, cât şi administrativ şi artistic. Pe 29 aprilie 2011 se va auzi "gongul" inaugural al Mix Music Evolution la Constanţa. De fapt, în staţiunea Mamaia, în zona Hotelului Rex. Distracţia va fi la cote înalte, ca doar va fi şi mini-vacanţa de 1 Mai, iar toate premisele pentru o mega-petrecere sunt îndeplinite. Foarte multă lume din întreaga ţară se interesează de programul turneului. Nu trebuie decât să urmăriţi site-urile şi blogurile noastre, precum şi presa naţională şi cea locală. De regulă vom anunţa cu două săptămâni înainte prezenţa noastră într-o localitate. Sigur ca va conta şi numărul de invitaţii neoficiale sosite din partea locuitorilor unui oraş sau al altuia. Aşa vom şti cât de doriţi suntem şi vom urgenta venirea în localitatea dumneavoastră. Oricum, atât vă putem spune: Va fi ceva nemaivăzut încă în România!

7 comentarii:

  1. Mi-as dori sa veniti in curand si in orasul meu Galati,deoarece luna viitoare pe 20 mai este ziua mea,ar fi o bucurie si o surpriza pentru mine,un motiv in plus sa ma bucur de acest minunat concert.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu ocazia Sfintelor sarbatori pascale va doresc numai bine, fericire, un iepuras cat mai gustos si un an cat mai frumos. Paste fericit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui mielusel, colorata ca un ou de Paste si luminoasa ca Ziua Invierii…HRISTOS A INVIAT!

    RăspundețiȘtergere
  4. Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari! Paste Fericit si Hristos A Inviat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare. Paste fericit!

    RăspundețiȘtergere