marți, 19 iulie 2011

Ziarul "Libertatea" titrează astăzi:" Turneul Mix Music Evolution îşi propune un milion de spectatori până la sfârşitul lui 2011"


Conţinutul articolului este următorul: " Turneul muzical Mix Music Evolution a strâns în cele 12 oraşe prin care a trecut peste 240.000 spectatori. Statistică este realizată în conformitate cu aprecierile oficialilor punctelor de jandarmerie care se ocupă cu bunul mers al evenimentelor, dar şi cu ajutorul unor contuare.

Demarat pe 1 mai, la Mamaia, seria concertistică a cărei director este Bogdan "Bodo" Marin (Proconsul), a înregistrat reale recorduri de popularitate în cele 12 weekenduri de până acum (amintim Alexandria- 43.000 spectatori, Slobozia- 35.000 şi Giurgiu-28.000).

Dacă totul merge în aceeaşi parametrii, până la sfârşitul anului, o să avem peste 1 milion de oameni", ne asigură Bodo. Dacă previziunile ce vor adeveri, seria concertistică (amintim din artiştii de pe afiş- Laurenţiu Duţă, Proconsul, Andreea Bălan, Keo, Cătălin Măruţă, Jean de la Craiova) etc. va deveni cel mai mare turneu muzical naţional organizat vreodată în România. "


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu