miercuri, 6 iulie 2011

Super- turneul Mix Music Evolution a „împlinit” 10 week-end-uri petrecute alături de sute de mii de participanţi la distracţie












Pornit în staţiunea Mamaia în week-end-ul care a cuprins ziua de 1 mai, super-turneul „Mix Music Evolution” a trecut până acum prin: Călăraşi, Slobozia, Medgidia, Caracal, Alexandria, Slatina, Roşiorii de Vede, Giurgiu şi Feteşti. Au fost străbătuţi de cele peste 40 de vehicule din care este compusă flota de deplasare a acestui Orăşel Mobil aproximativ 2.500 de kilometri ( fără să punem la socoteală maşinile de organizare, caravanele stradale şi avangarda deplasării! ). Au fost 30 de seri de spectacole, care au însumat 150 de ore de show. Per total, oăşelul Mobil Mix Music Evolution a funcţionat vreme de 350 de ore şi a avut câteva sute de mii de vizitatori. Peste 200 de tone de echipament sunt folosite de mai bine de 100 de oameni care deservesc scena, terasele cu specific românesc, mahazinele, tonetele, cinematograful 7D, caravana cu cărţi, parcul de gonflabile, parcul de distracţii, radioul locaţiei şi toate celelalte puncte din Orăşelul Mobil Mix Music Evolution.

Zeci de ziare, posturi de radio şi televiziune centrale şi locale au relatat pe larg despre Mix Music Evolution.

Până la finele anului mai sunt programate 23 de week-end-uri în oraşe mari şi medii din întreaga ţară. În paralel, în câteva zile va demara şi varianta pentru oraşe mici şi comune a Orăşelului Mix Music Evolution şi asta datorită numărului mare de solicitări sosite. Cu milioane de vizionări pe internet, cu foarte mulţi prieteni făcuţi şi în locaţiile deja parcurse, dar – anticipat – prin mijloacele moderne – şi în toată ţara şi în străinătate, Mix Music Evolution a devenit o stare de spirit şi un curent artistic unic în perimetrul show-biz-ului românesc.

Creatorul şi dezvoltatorul acestui fenomen este Marius Gavrilă, directorul general al Companiei Artistice Mix Music. Lui i se alătură în staff-ul de organizare: Bogdan Marin (Bodo de la Proconsul), în calitate de director de turneu, Cătălin Măruţă ( director artistic) şi Gheorghe Gheorghiu ( director de evenimente ).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu