miercuri, 22 iunie 2011

Avem prieteni buni!!! Apa "Bucovina"



http://www.apabucovina.ro/bucovina_stiri.php?stire=0

Bucovina este o apă minerală naturală pură cu un conţinut echilibrat de minerale, care te ajută să îţi menţii tonusul şi sănătatea în fiecare zi. Este natural mineralizată, adică mineralizarea sa este rezultată în urma unor procese naturale şi nu în urma unor procese chimice artificiale. Aspectul ambalajului exprimă valorile mărcii Bucovina: tradiţia şi calitatea apei minerale provenită din zona de munte Vatra Dornei.

Calitatea unei ape constă exact în echilibrul dintre cantităţile de diferite minerale: sodiu, potasiu, calciu, magneziu dizolvate de natură în apa extrasă din adâncurile munţilor cu o instalaţie performantă. În plus, datorită procedeului foarte modern de îmbuteliere, apa Bucovina este microbiologic pură!

Motive pentru care preferi apa minerală naturală plată / carbogazificată Bucovina:

Are o mineralizare echilibrată (nu conţine anumite minerale în exces, care să-i dea un caracter specific, de exemplu nu este o apă magneziană, sulfuroasă, calcică, potasică, sodică, etc.)

Este natural mineralizată (şi nu prin procedee chimice artificiale)

Are un gust bun, proaspăt

Are o sortimentaţie foarte diversă (0,33L, 0,5L, 0,75L, 1,5L, 2L, 5L)

Este un produs microbiologic pur, fiind captată şi îmbuteliată prin procese tehnologice moderne.

De la izvor pe masa ta

Calitatea unei ape minerale naturale este cel mai important aspect în alegerea sa de către consumator, iar Bucovina a decis să menţină nivelul ridicat, prin implementarea sistemului de management integrat calitate-mediu-siguranţa alimentului conform ISO 9001:2001, ISO 14001:2004 şi ISO 22000:2005. Pentru punctul de îmbuteliere de la Vatra Dornei, certificarea a fost efectuată de TUV CERT prin TUV NORD – Germania, în timp ce centrele de distribuţie zonală ale Rio Bucovina au fost certificate de către TUV CERT prin TUV Hessen – Germania.

Punctul de captare şi îmbuteliere a apei minerale se găseşte în zona Vatra Dornei şi are o suprafaţă de 20.500 de metri pătraţi, iar traseele de aducţiune au o lungime de 3,5 km pentru apa minerală naturală carbogazoasă şi 7,5 km pentru apa minerală naturală plată. Sistemele de captare şi aducţiune sunt etanşe, apa nu intră în contact cu aerul sau alţi agenţi externi.
Sursa de apă minerală naturală plată Bucovina se află în munţii din apropierea staţiunii Vatra Dorna, la o altitudine de 1132 de metri într-o arie izolată, la 7 kilometri de orice activitate umană. Apa minerală naturală carbogazoasă este captată printr-un foraj de 120 metri adâncime.

Liniile şi instalaţiile de îmbuteliere şi purificare a apei sunt produse de companii de prestigiu precum Sidel, Krones, SBC, Euwa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu