vineri, 9 decembrie 2011

Mix Music Evolution la Predeal : Splendoare pe zăpadă

 
 Predealul este la înălţime şi la propriu şi la figurat. La invitaţia şi cu sprijinul Primăriei Predeal şi a domnului primar Ionel Goidescu, Mix Music Evolution a avut un fericit debut de stagiune. Cu jocuri şi concursuri la început, cu premii şi cu un Tur al Orăşelului Mobil al Distracţiei Mix Music Evolution, toate realizate de Victor Mihalache în chip de trimis al lui Moş Crăciun, iar apoi cu un spectacol de zile mari ( cu pasaje transmise în direct la OTV ), totul a fost minunat. Şi micii, dar şi mai marii participanţi la distracţie s-au bucurat de darurile făcute de organizatori ( curse gratuite în dispozitivele din Parcul de Distracţii, dulciuri, tricouri, mingi de fotbal şi altele ). Terasele cu specific românesc au funcţionat în plin. La fel şi magazinele.
                                           
Spectacolul a adus pe scenă pe:  Elisabeta Turcu, Lorenna, Proconsul, Alin, Lally şi Ion Artur. Elisabeta Turcu a adus
minunat folclor autentic şi o spectatoare
a lăcrimat adânc la unul din cântecele despre mamă. Lorenna a avut ca de obicei vitalitate. Băieţii de la Proconsul au fost premiaţi de doamna Cristina Frenţiu ( Casa Frenţ ) - sponsor local al evenimentului şi au susţinut un recital perfect. Alin a adus prospeţime, Lally - eleganţă, iar Ion Artur i-a "încins" pe spectatori la hore şi la
sârbe cântate chiar din mijlocul mulţimii. Victor Mihalache le-a avut ca ajutoare de nădejde pe: Mihaela ( fotomodel, fostă fată de la paginile 3 şi 5 ) şi pe "crăciuniţele" Alexa, Ioana şi Alexandra. Mai sunt două zile de Predeal pentru Mix Music Evolution şi mai mult ca sigur vor întregi în mod fericit week-end-ul cu numărul 29. 











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu