miercuri, 26 octombrie 2011

Statistici Mix Music Evolution după 25 de săptămâni petrecute în ţară






Cel mai important turneu artistic şi de divertisment din istoria României se derulează conform programărilor



25 de săptămâni cu Mix Music Evolution



- momente de interesante statistici şi de frumoase aduceri aminte-



   Demarat pe 29 aprilie 2011, super-turneul Mix Music Evolution, cel mai mare din istoria României, a ajuns la borna cu numărul 25. Asta înseamnă:

-         25 de săptămâni în care întregul convoi auto alcătuit din 43 de vehicule diverse, care transportă mai bine de 200 de tone de echipament, s-a aflat pe teren.

-         75 de zile de Orăşel al Distracţiei Mix Music Evolution

-         75 de spectacole complexe

-         925 de ore de funcţionare ale Orăşelului

-         225 de ore de animaţie, jocuri şi concursuri

-         225 de ore de spectacol



Au fost folosite:

-         aproximativ 92.5oo de afişe

-         250.ooo de flyere

-         aprox. 2.5oo de litri de soluţie de lipit

-         1.200 de role de bandă adezivă



Maşinile de caravană şi cele pentru organizare au folosit mai bine de 3.ooo de litri de benzină şi 7.5oo de litri de gaz.

Divizia auto a străbătut un număr de 5.700 kilometri, prin 17 judeţe ale României.



   În cadrul Festivalului cu caracter artistic „Mix Music Evolution” au debutat 388 de artişti de toate vârstele.

   Am colaborat cu mai bine de 130 de ziare, reviste, posturi de radio şi de televiziune locale şi regionale.

   Aproximativ 730.000 de spectatori au trecut prin Orăşelul Distracţiei Mix Music Evolution ( estimări proprii, ale reprezentanţilor Jandarmeriei Române şi ale presei ).



   Am străbătut, practic, toate anotimpurile...Oficial am trecut prin primăvară, vară şi toamnă, dar – atât în primele ediţii, cât şi în cele cu numerele 24 şi 25 – am avut vreme de iarnă veritabilă.

Spoturile publicitare au fost difuzate de peste 3.ooo de ori ( la Radio Mix Music Evolution şi la scena mare ), iar caravanele stradale au funcţionat un număr de 1.25o de ore.

   Au fost creeate pentru acest eveniment 6 site-uri şi bloguri, plus pagină de Facebook dedicată. Toţi artiştii implicaţi în proiect popularizează pe site-urile, blogurile şi paginile lor de Facebook evenimentul Mix Music Evolution.

   Putem spune că deja Mix Music Evolution a devenit un fenomen naţional, pentru că feed-beak-ul din localităţile străbătute este unul excepţional şi – zilnic – din mai toate localităţile  României sosesc foarte multe invitaţii.



   După o lună noiembrie dedicată RK-urilor pentru aparatura de scenă, pentru utilajele de divertisment, pentru autovehicule şi pentru refacerea forţelor celor peste 100 de oameni care muncesc în toate sectoarele Orăşelului Distracţiei Mix Music Evolution, urmează cele 6 week-end-uri care vor completa până la 33 numărul săptămânilor propuse la startul turneului. Până la 100 de zile de spectacol, Mix Music Evolution se va afla pe Valea Prahovei, acolo unde se vor petrece Sărbători de Vis. Alături de sponsorii minunaţi, pe care îi invităm să ne fie alături şi de acum înainte, alături de partenerii media şi împreună cu artiştii şi cu echipa deja rodată vom realiza noi memente de bucurie pentru alte sute de mii de spectatori. Iar dacă doresc şi alţi sponsori şi alţi oameni buni să ni se alăture, îi invităm să o facă fără să stea pe gânduri. Mix Music Evolution este următorul nivel al distracţiei în România!!!


   Mix Music Evolution este o iniţiativă particulară şi îi aparţine domnului Marius Gavrilă, directorul general al Companiei Artistice Mix Music. El a ţi dezvoltat acest Orăşel Mobil al Distracţiei cu inteligenţă, cu multă muncă şi cu marele sprijin al sponsorilor manifestării, cărora le mulţumeşte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu