miercuri, 3 august 2011

Mix Music Evolution a cucerit Piteştiul





- corespondenţă specială de la Ana Maria Ilioaia -

Trei zile de voie buna la Pitesti!

Turneul anului 2011 Mix Music Evolution care a avut loc în acest week-end la Piteşti a scos din case, în fiecare seară, mii de pitesteni. Inca din primele minute de spectacol , acestia ne-au demonstrat ca sunt un public minunat, participand cu mult entuziasm la toate momentele desfasurate pe parcursul celor trei zile .

Vineri seară, la scenă au avut loc jocuri, surprize si concursuri cu premii consistente, oferite de Anamaria Ilioaia din partea sponsorilor turneului, toate acestea avand loc intr-o atmosfera mirifica in energica prezenta a hiturilor mixate si remixate de unul dintre cei mai indragiti d jai momentului! Dj Jungle! Au evoluat pe scena oraselului nostru numeroase talente ,de pe meleagurile pitestene, unele consacrate cum ar fi prezenta Maestrului Constantin Nica. Au fost recitaluri de muzica populara, romante, moment de dans standard, latino ,tango , street dance in aplauzele tuturorcelor prezenti.

Spectacolul a început cu recitalul indragitei interprete de muzică populară Ştefania Rareş, astfel cei prezenţi încingînd în faţa scenei o minunate hore si sîrbe. După aceea, a intrat pe scenă frumoasa blonda Uni-k, alături de cele două dansatoare. Toţi au fost aplaudaţi, iar piteştenii s-au declarat mulţumiţi de spectacol, dar momentul mult aşteptat al serii a fost apariţia pe scenă a Jean de la Craiova. Cu piesele lui de dragoste şi de dor, interpretul a reuşit, chiar din primul moment, să mentina ca un magnet spectatorii în faţa scenei. Au fost primiti regeste si invitatii lui Keo, frumoasa Alexandra Ungureanu si bine cunoscutul rapper Skizzo Skills ai carui fani au fost prezenti.

A doua seara: Happy Hour in centrul Pitestiului, pentru că gazda acestei minunate seri a fost Cătălin Măruţă!

Piteştenii care au ales să vină în Piaţa Primăriei sîmbătă seara au avut şi ei parte de recitaluri susţinute de Alin, Lorena, Cristina Darha (Trupa Hangiţele ) . Cantareata dansatoare ,Andreea Bălan şi talentatul său partener de dans Petrişor Ruge au plimbat publicul intr-o calatorie prin intreaga lume ,de la tradiţionalul căluş din România la dansurile country din America, tangoul spaniol, dansul ţigănesc, flamengo, etc. Pe parcursul recitalului, Andreea Bălan şi dansatoarele sale, Viky, Elena şi Sorina, au schimbat douăzeci de costumaţii.

Proconsul a încheiat turneul in cea de-a treia seara

Duminica, în ultima seară de turneu, pe scenă au urcat interpreţii: Elisabeta Turcu, Claudia Ghiţulescu (trupa Sânzienele), recitaluri in urma carora au fost desemnati prin tragere la sorti castigatorii tombolei Raiffeisen Bank . Dj Jungle a creat cel mai mare club in aer liber in care pitestenii au dansat vreodata! Reprezentatiile au fost urmate de un foc superb de artificii! Trupa Proconsul a incununat intr-o armonie absoluta incheierea week-end-ului al paisprezecelea al turneului Mix Music Evolution. Publicul s-a arătat la fel de receptiv ca si in primele doua seri, fiind prezent şi de această dată în număr foarte, foarte mare.

Atracţia cea mai mare pe parcursul celor trei zile a fost intreg parcul de distractii cu mingile mergătoare pe apă , cinematograful mobil 7D care i-a transformat pe minunatii locuitori ai acestui oras in eroi de film , bancheta zburatoare sau barcutele cu motor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu